Реконструкція дошкільного навчального закладу в с. П’ядики

14.07.2015
Реконструкція дошкільного навчального закладу в с. П’ядики

8 липня 2015 року голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков спільно з головою Коломийської районної ради Богданом Болюком відвідали дошкільний навчальний дошкільного навчальний заклад в с. Пядики в якому проводиться ремонт та реконструкція.

Зараз в дошкільному навчальному закладі навчається дві групи, 55 дітей. Як повідомив сільський голова Роман Сікорський ремонт майже завершений коштами села і на даний час використано 361 тис. гривень. Не вистачає більше 200 тис. гривень для закупівлі меблів. З приводу цього, сільський голова звернувся до керівництва району з проханням відшукати можливість та виділити додатково 200 тис. гривень для завершення необхідних робіт та придбання меблів.

«Саме у дошкільному навчанні закладаються основи світогляду людини, тому необхідно у кожному місті, селі та селищі зберегти можливість для дітей отримувати дошкільну освіту» вважає голова Коломийської районної державної адміністрації Любомир Глушков, тому так важливо спільними зусиллями завершити реконструкцію садочка. Щоб вже з нового навчального року, діти мали змогу відвідувати дошкільний заклад.

Поділитися: