Питання освіти обговорили у Коломийському районі

03.11.2014
Питання освіти обговорили у Коломийському районі

29 жовтня 2014 року в Коломийській райдержадміністрації під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Михайлишин Л.І. проведено нараду з керівниками закладів освіти району.

Заступник начальника управління - начальник відділу загальної середньої освіти управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Угринчук Л.П. доповіла про підготовку медичних працівників, вчителів загальноосвітніх шкіл, працівників немедичних спеціальностей основам надання домедичної (невідкладної) допомоги при загрозливих для життя та здоров’я станах, вирішення окремих питань про зарахування до дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів дітей, у яких відсутні обов’язкові профілактичні щеплення, проведення ДПА з української мови у 11 класі.

Про наказ «Про проведення новорічно-різдвяних свят у закладах освіти» доповів головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Кісилейчук М.Д.

Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2014-2015 навчальному році та проведення конкурсу «Вчитель року» доповіла завідувач методичним центром управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Микитюк Г.І.

Про рекомендації щодо профілактики насилля педагогічними працівниками під час навчально-виховного процесу доповіла методист методичного центру управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Гашинська Р.В.

Інженер матеріальної групи управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Хруставчук Б.І. доповів про економію енергоносіїв у навчальних закладах.

Голова профспілки працівників освіти району Бакай О.В. доповіла про дотримання чинного законодавства.

В різному обговорили зміни до Конституції України щодо децентралізації державної влади.

Поділитися: