Публічне представлення інформації про виконання районного бюджету за 2023 рік

16.02.2024

Сьогодні під головуванням заступниці голови райдержадміністрації Ганни Кравчук відповідно до статті 28 Бюджетного кодексу України, з метою відкритості і прозорості бюджетного процесу, відбулося публічне представлення інформації про виконання районного бюджету за 2023 рік.

На початку заходу голова районної державної адміністрації Любомир Глушков привітав присутніх з Днем єднання.

У своєму виступі очільник району зазначив, що сьогодні, як ніколи, єдність є важливою. Це – наша потужна зброя. Зараз, як ніколи, маємо триматися пліч-о-пліч і не дати ворогові здолати наш вільний дух і прагнення свободи. Сила країни – в єдності української землі, а сила народу – в єдності людей.

З інформацією про виконання районного бюджету за минулий рік виступила заступник голови райдержадміністрації Ганна Кравчук.

Загалом, до загального та спеціального фонду районного бюджету у 2023 році, з врахуванням міжбюджетних трансфертів, зараховано 4564,9 тис гривень, з яких 4427, 9 тис гривень міжбюджетні трансферти з бюджетів з інших рівнів. Касові витрати склали 4688,4 тис гривень.

Кошти спрямовувалися на виконання місцевих програм та функціонування районної ради. Кредиторської та дебіторської заборгованості на кінець року не зареєстровано.

Співдоповідачі - начальник відділу бухгалтерського обліку Коломийської районної ради Леся Герега, начальник управління соціально-економічного розвитку райдержадміністрації Ольга Гранда, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ніна Рижняк та начальник відділу-головний бухгалтер фінансового забезпечення апарату райдержадміністрації Роман Фенин ознайомили присутніх із фінансовими звітами щодо використання бюджетних коштів в розрізі бюджетних програм.

Поділитися: