Привітання з нагоди Дня працівників сільського господарства України

19.11.2023

Шановні працівники сільського господарства!

Сьогодні ми вшановуємо хліборобську працю, славимо мозолясті руки селян, які знають справжню ціну хлібу! У цей день ми згадуємо тих, хто від світанку до смерканку працює, щоби на нашому столі був хліб і до хліба. Ми згадуємо про Вас у цей день. І дякуємо Вам. Ваша праця надзвичайно необхідна!

Нелегко сьогодні працювати на землі. Лише завдяки Вашій наполегливій роботі та умілому господарюванню досягаються результати, зростає харчова промисловість. Аграрна галузь – основа економіки нашої держави, запорука її добробуту.

Під час війни ваша праця стає ще більш значущою та особливо помітною. Ризикуючи власним життям, під постійними обстрілами та мінною загрозою в Україні цьогоріч змогли зібрати гарні врожаї. Із такими людьми-трудівниками Перемога обов’язково буде за Україною. Ворог ніколи не зможе нас зламати.

Нехай Ваша віддана праця і надалі служить на користь Батьківщини. Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів у праці, благополуччя, а головне – нашої спільної Перемоги. Нехай щедро родять ниви, а над ними буде мирне небо!

Слава Україні!

Поділитися: