Привітання з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку

16.11.2023

Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Це – свято журналістів, редакторів, режисерів, операторів, спеціалістів з роботи у соціальних мережах, зв’язківців, технічних працівників, – усіх тих, чия шляхетна праця забезпечує одну з основних громадянських свобод – свободу слова.

Сьогодні ви відзначаєте свій День в особливо важкий час за весь період незалежності України, коли московські окупанти нищать все українське і хочуть позбавити українців самого права на існування. Попри все, ви ревно і впевнено виконуєте свою місію – несете правду. Завдяки Вашій роботі, Україні вдалося вистояти не лише в гарячій війні на передовій, а й в інформаційній війні з росією, тому що українські медіа зупинили російську пропагандистську машину брехні.

Саме українські журналісти показали всьому світу успіхи Збройних Сил України, донесли до західного суспільства правду про звірства окупантів, виявляли і продовжують виявляти кремлівські фейки.

Продовжуйте й надалі гідно та професійно виконувати свою роботу!

Бажаємо вам міцного здоров’я, натхнення, добра й злагоди у ваших сім’ях. Нехай усі дочекаються своїх рідних та близьких.

Разом до Перемоги!

Поділитися: