Привітання з Днем працівників освіти

01.10.2023

Шановні освітяни!

Сердечно вітаю вас з професійним святом – Днем працівників освіти!

Вчитель – це покликання душі, це невтомна праця та самопожертва в ім’я світлого майбутнього України. Завдяки повсякденній та відданій праці вчителів – виростають мудрі, справжні патріоти, сини та доньки своєї Батьківщини, які стають гордістю нашого народу. Саме вчителі передають своїм учням знання та досвід, вчать долати життєві труднощі, допомагати близьким та цінувати дружбу.

В особливо важкий для України час війни саме ви, наші вчителі та працівники дошкільних закладів показали приклад багатьом, як завдяки своїй професійності швидко адаптовуватися до роботи в надзвичайно непростих умовах. Ви були одними з перших, хто почав у школах збір гуманітарної допомоги, плетіння маскувальних сіток для наших воїнів. Ви своєю любов’ю, турботою, теплом огорнули сотні українців, які втекли від війни до нашого краю.

Дякую вам за те, що ви готові виконувати свою місію любити, виховувати і навчати дітей, попри всі складні обставини. В хвилини тривог в укритті ви докладаєте максимум зусиль, щоб діти відчували себе комфортно і в безпеці. Зараз ви навчаєте дітей не лише навчальних дисциплін. Ви навчаєте їх своїм прикладом, як потрібно любити свою країну і допомагати тим, хто цього потребує.

Бажаю нам усім Перемоги! Кожному з вас зичу миру, здоров’я, творчої енергії і Божої опіки!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: