Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації з Днем енергетика

22.12.2022

Шановні працівники енергетичної галузі!
Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем енергетика!

Важливість та вагомість вашої професії давно визнана людьми. Електроенергетика сьогодні є основою економіки країни, а працівники галузі по праву вважаються творцями прогресу та розвитку.

Сьогодні, в умовах відкритої військової агресії російської федерації, коли критична інфраструктура України знаходиться під постійними обстрілами, енергетиків прирівнюють до військових. Адже кожен працівник сфери енергетики так само сміливо боронить нашу країну. Тільки його фронт – енергетичний. Працівники енергетичної галузі працюють в посиленому режимі, щоб якнайшвидше повернути світло й затишок в помешкання мирних жителів.

Шановні Воїни світла, ви наші герої. У цей важкий для усіх час робите неможливе-відновлюєте, забезпечуєте, постачаєте і освітлюєте , зігріваєте наші домівки, а з ними й серця.

Вітаю з Днем енергетика і хочу побажати тепла в душі та яскравого світла на життєвому шляху, успіхів і удачі в роботі, вирішення будь-яких питань і втілення чудових ідей, справжнього щастя в житті і міцного здоров’я на шляху до нашої спільної ПЕРЕМОГИ!

Дякую вам за працю!

Слава Україні!

Начальник Коломийської районної військової адміністрації _______________________________________________________ Любомир Глушков

Поділитися: