Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з Днем знань

01.09.2024

Шановні освітяни! Дорогі школярі, студенти та батьки!

Щиро вітаю вас із радісним і водночас хвилюючим святом — Днем знань!

Це всенародне свято, яке завжди залишається в пам’яті кожного з нас. Приходить воно разом із початком осені, з початком нового навчального року, коли перед дітьми знову гостинно відчиняються двері шкіл.

В Україні вже третій рік поспіль розпочинається навчальний процес в умовах жахливої війни. Та попри все, освітній процес продовжується! Українська освіта розвиватиметься, працюватимуть навчальні заклади, будуть проводитися конкурси, олімпіади та змагання.

Нехай кожен день навчального року приносить нашим дітям нові відкриття та пізнання світу. Хай здійснюються мрії та сподівання батьків, які хочуть бачити своїх найдорожчих успішними, розумними та сповнених натхненної праці.

Бажаю всім витримати всі навантаження. У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це наша гордість і віра у майбутнє України, і для нашого кращого майбутнього всі повинні щиро працювати.

Низький уклін нашим воїнам, завдяки мужності яких діти продовжуватимуть вчитися. Перший урок в наших гімназіях та ліцеях буде присвячений Українським Захисникам. Вірю, що в близькому часі в кожній школі нашого району відбудеться урок присвячений нашій спільній Перемозі.

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков

Поділитися: