Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з Різдвом Христовим

25.12.2023

Шановні краяни!

Щиро вітаю всіх вас зі світлим святом – Різдвом Христовим!

Цього року вперше Українські Церкви спільно відзначають це свято 25 грудня, разом з усією Європою, всім цивілізованим світом.

Різдво зігріває душі усіх християн, єднає всіх українців усього світу, об’єднує всі покоління силою любові, миру і добра.
Народження Ісуса Христа, Спасителя людства – це також народження справжнього добра. Прийшовши у світ, Христос дарував нам надію на перемогу добра над злом.

Тож віримо, що з Господньою допомогою, наші Герої звільнять Українську землю від ворога. Що українське добро переможе московське зло. Бо правда за нами.

У Святий вечір ми в особливий спосіб єднаємося з тими, хто не може з нами сісти разом до спільної вечері. Хто зустрічає першу зірку у холодних окопах, в бойових машинах, хто закриває українське небо. Тому найперше віддаймо шану нашим Героям, українським воїнам. Вони стоять на охороні добра, любові, правди і життя.

Як жодні злі сили не змогли перешкодити приходу у світ Божого Дитяти, так ніщо не зможе зупинити нас на шляху до Перемоги!

Бажаю усім невичерпної енергії і натхнення, оптимізму і нових звершень, родинного затишку і тепла, добробуту і здоров'я, а найперше – довгоочікуваного справедливого Миру!

Христос Народився!
Славімо Його!

З повагою начальник Коломийської районної військової адміністрації
Любомир Глушков

Поділитися: