Привітання начальника Коломийської районної військової адміністрації Любомира Глушкова з Різдвом Христовим

25.12.2022

Ще кілька років тому свято Різдва Христового відзначали 25 грудня віряни Римо-Католицької церкви. А цьогоріч Православна Церква України передбачила можливість проведення богослужінь з нагоди Різдва і 25 грудня, за Григоріанським календарем.

Щиро вітаю з Різдвом Христовим усіх, хто нині відзначає це величне свято.
Ці дні завжди були часом сімейного єднання, та цьогоріч за родинним столом багато кому не вистачатиме найдорожчих серцю. Хтось міцно тримає оборону на бойових позиціях, а Ангельське воїнство - охороняє нас з небес. Багатьох розділяють війна і кордони.

Нехай світло Різдвяної зірки проб’ється через темряву війни, осяє та обігріє ваші домівки, надихає на добрі справи, світлі почуття і помисли, об’єднує навколо добра, любові та милосердя.

Щиро бажаю вам непохитної віри у світле майбутнє, Господнього захисту, щастя та мирного неба! Хай смакує різдвяна вечеря, яскраво сяє вечірня зірка, а кожна домівка наповнюється радістю, теплом і благополуччям!

Як жодні злі сили не змогли перешкодити народженню Божого дитяти, так ніщо не зможе зупинити нас на шляху до Перемоги!
Адже навіть після найтемнішої ночі завжди настає світанок.
З Різдвом Христовим!


Начальник Коломийської районної військової адміністрації ___________________________________________________ Любомир Глушков

Поділитися: