Проведено семінар-навчання працівників, які працюють з пестицидами

26.02.2012
Проведено семінар-навчання працівників, які працюють з пестицидами

В залі засідань Коломийської районної державної адміністрації 24 лютого 2012 року за участю начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Гайдейчука Петра Петровича відбувся семінар-навчання з законодавства, правил і регламенту та новітні технології вирощування і захисту рослин та охорони праці, робота, яких пов’язана з організацією та безпосереднім проведенням робіт з пестицидами і агрохімікатами в 2012 році.

Начальник державної інспекції захисту рослин району – головний державний інспектор захисту рослин Томащук М.Д. доповів на тему: «Пестициди і їх класифікація. Правила безпеки при роботі з пестицидами і агрохімікатами. Дотримання законодавства у сфері захисту рослин при використанні пестицидів».

На семінарі-навчанні розглянуто питання про обов’язкове страхування від нещасних випадків на виробництві, про що доповів страховий експерт фонду від нещасних випадів Симчич І.М. Завідуючий відділом гігієни праці санепідемстанції Охманюк М.О. розповів про правила надання першої долікарської допомоги при отруєнні пестицидами; перелік захворювань, що є протипоказанням для роботи з пестицидами; про вимоги санітарного законодавства при застосуванні пестицидів і агрохімікатів. Про характеристику препаратів в ТзОВ «Агро полюс» та їх реалізація в нашому районі розповів менеджер компанії «Агро полюс» Паранюк В.В. Також менеджер компанії «Райз» Мензатюк Б.В. акцентував увагу на асортименті нових препаратів і агрохімікатів, які використовує їх компанія.

Поділитися: