Проведено оперативну нараду у голови райдержадміністрації Михайла Михайловича Негрича

15.06.2012
Проведено оперативну нараду у голови райдержадміністрації Михайла Михайловича Негрича

11 червня 2012 року у залі засідань райдержадміністрації відбулась оперативна нарада у голови райдержадміністрації Михайла Михайловича Негрича з керівниками районних установ, підприємств, організацій, галузевих служб територіальних органів виконавчої влади, працівниками апарату, відділів і управлінь райдержадміністрації.

На нараді було заслухано ключові питання, що стосуються виконання протокольних доручень даних на оперативній нараді 07 травня 2012 року.

Також розглянули питання про хід проведення ремонтно-будівельних робіт в закладах освіти, культури, медицини району у 2012 році; підсумки роботи за звітний місяць та про організаційно-масові заходи з 11 по 17 червня 2012 року.

Усім начальникам відділів, управлінь, керівникам районних установ, підприємств, організацій, галузевих служб надано відповідні доручення та встановлено терміни на їх виконання.

Одразу після наради проведено засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян. На засіданні розглянули питання про стан роботи із зверненнями громадян за січень-травень 2012 року та про забезпечення виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Поділитися: