Проведено оперативну нараду у голови Коломийської райдержадміністрації

04.02.2013

4 лютого 2013 року в залі засідань Коломийської райдержадміністрації проведено оперативну нараду з керівниками районних установ, підприємств, організацій, галузевих служб територіальних органів виконавчої влади, працівниками апарату, відділів і управлінь райдержадміністрації під керівництвом голови райдержадміністрації М.М. Негрича.

На порядку денному розглянуто питання: про хід виконання протокольних доручень даних на оперативній нараді з керівниками районних установ, підприємств, організацій, галузевих служб територіальних органів виконавчої влади, працівниками апарату, відділів і управлінь райдержадміністрації; про підсумки роботи з 08.01.2013 року по 04.02.2013 року та план роботи з 04.02.2013 року по 04.03.2013 року.

Розглядалися питання: декларування доходів, розрахунків за виконані роботи та енергоносії, функціонування закладів освіти, культури, медицини, профілактики правопорушень, надзвичайних ситуацій.

Усім керівникам районних установ, підприємств, організацій, галузевих служб територіальних органів виконавчої влади, працівникам апарату, відділів і управлінь райдержадміністрації надано відповідні доручення та встановлено терміни їх виконання.

На оперативній нараді голова райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич вручив грамоти голів обласної та районної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі та з нагоди 50 - річчя від дня народження начальнику центру телекомунікаційних послуг № 8 Бабійчуку Володимиру Івановичу; за сумлінну працю та з нагоди 55- річчя від дня народження - головному бухгалтеру відділу бухгалтерського обліку,економічного аналізу та фінансово – кредитного забезпечення управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Курчію Петру Миколайовичу та грамоту голови райдержадміністрації за сумлінну працю та з нагоди 45-річчя від дня народження - директору районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бортейчук Олександрі Дмитрівні.

Поділитися: