Проведено фестиваль - конкурс дитячої та юнацької пісенної творчості «Сопівські соловейки»

08.06.2012
Проведено фестиваль - конкурс дитячої та юнацької пісенної творчості «Сопівські соловейки»

31 травня 2012 року у Будинку культури села Сопів розпочався VII районний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької пісенної творчості «Сопівські соловейки».

У конкурсі взяло участь 30 учасників.

Це дійство стало справді вагомим для села, адже сприяє духовному збагаченню культури Коломийщини. Фестиваль є стартом і першою сходинкою для багатьох сільських дітей.

Цьогоріч конкурсна програма досить насичена і це свідчить про те, що фестиваль набирає обертів і стрімко розвивається. 3 червня відбувся Гала-концерт і нагородження фіналістів учасників дитячого та юнацького фестивалю пісенного мистецтва.

Голова районної державної адміністрації М.М.Негрич висловив вдячність всім, хто взяв участь у фестивалі-конкурсі пісні «Сопівські соловейки» та тим, хто долучився до організації такого прекрасного свята, всім учасникам фестивалю побажав творчого натхнення та нових перемог, а глядачам – задоволення від свята мистецтва.

Гран - прі здобула Іванна Андрійків з Нижнього Вербіжа.

І призові місця отримали: Мондрик Андрій (Джурків), Якуб’як Діана (Сопів).

ІІ призові місця отримали: Волошин Оксана (Виноград), Лавріненко Ольга (Малий Ключів), Мала Тетяна (Виноград).

ІІІ призові місця отримали: Маргарян Карина (Корнич), Бегметюк Неоніла (Лісний Хлібичин), Явдошняк Наталія (Великий Ключів), Козловська Тетяна (П’ядики).

Жодна дитина не залишилася без подарунка. Журі фестивалю відзначили високу виконавську майстерність учасників конкурсу.

Поділитися: