Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади»: як допомогти постраждалим від російської агресії

13.12.2023

Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує реалізацію проєкту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади».

ВАГ пропонує скористатися можливістю здійснення перевезень вантажів допомоги за рахунок проєкту у громади, які потерпіли від агресії російської федерації, деокуповані громади, а також ті, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб.

Реалізацію проєкту розпочато з перших тижнів війни. Його завданням стала підтримка постраждалих через логістику товарів першої необхідності. Проєкт об’єднав міста, села, благодійні фонди та міжнародних донорів довкола спільної мети – допомогти потерпілим громадам вистояти та відновитися.

Перевезеннями можуть скористатися громади для забезпечення життєдіяльності та відновлення територій, а також підтримки мешканців, які опинилися у складних умовах військових дій російської федерації.

Якщо Ви маєте можливість допомогти постраждалим містам та селам, їх жителям, внутрішньо переміщеним особам чи дрібним фермерам та/або у Вас є потреба доставити до них необхідні вантажі – звертайтеся за електронною адресою: office@communities.org.ua або sliusarchyk@communities.org.ua.

Всеукраїнська асоціація громад організує логістику та забезпечить перевезення таких вантажів за рахунок проєкту “Згуртовані громади”.

Поділитися: