Профілактичний захід у рамках щорічної Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене»

06.04.2015

6 квітня 2015 року на базі П’ядицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відділом молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації проведено профілактичний захід з учнями 6-11 класів на тему: «Шкідливий вплив психотропної речовини «насвай» на організм дитини та підлітка» у рамках щорічної Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене», в якому взяло участь 204 учні загальноосвітнього навчального закладу.

У проведенні заходу також взяли участь: оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області, лейтенант міліції Марія Новак та головний спеціаліст служби у справах дітей Коломийської райдержадміністрації Іван Фартачук.

Учні ознайомились із негативним впливом «нацваю», алкоголю, тютюну та наркотичних речовин на організм підлітка. Проведено роз’яснювальну роботу про відповідальністьщодо придбаннятютюнових виробів та алкогольних напоїв неповнолітніми особами. Також дітям роздано буклети з профілактичною тематикою.

Поділитися: