Продовжуємо інформувати про захворюваність на COVID-19 в Коломийському районі

31.10.2022

Продовжуємо інформувати про захворюваність на COVID-19 в Коломийському районі

За інформацією Коломийського районного центру Державної установи «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» упродовж минулого тижня, з 24 по 30 жовтня, на Прикарпатті медики зафіксували 342 нових випадків COVID-19, з них 56, або 16.3% – у мешканців Коломийського району. Одужало за тиждень 155 осіб, продовжують хворіти 182 жителів Коломийщини, або 16.3% від усіх активних хворих області.

Найбільше підтверджених випадків за тиждень, що минув, зафіксовано у Городенківській (13), Коломийській (12) та Отинійській (8) територіальних громадах. Не зафіксовано жодного випадку коронавірусної інфекції в Гвіздецькій та Матеївецькій територіальних громадах.

За увесь час пандемії у Коломийському районі:

Звертаємо увагу!

Сьогодні в умовах війни імунізація є питанням національної безпеки, оскільки здоров’я українців — усіх разом і кожного зокрема, залежить від рівня охоплення щепленнями в країні.

Важливо зробити планову вакцинацію та додаткові щеплення проти COVID-19. Якщо особа вже має 2 дози, то необхідно попіклуватись про бустерну чи додаткову дози від коронавірусної інфекції, оскільки хвороба набула сезонного характеру.

Вакцинація — це ефективний спосіб захистити себе від COVID-19.

Щеплення — добровільні й безоплатні. Ніхто не повинен помирати від хвороб, яким можна запобігти. Особливо під час війни.

Вакцинуйтеся!

Турбота про здоров’я — це внесок у перемогу!

Поділитися: