Працівники освіти Коломийського району відзначили День працівника освіти України

07.10.2013
Працівники освіти Коломийського району відзначили День працівника освіти України

2 жовтня 2013 року в Коломийському МПК «Народний дім» відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти України. На свято завітали голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич, голова Коломийської районної ради Богдан Володимирович Болюк, заступник директора департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації Дутчак Володимир Миколайович та делегація освітян з Косівського району, яку очолювала заступник начальника управління освіти, молоді та спорту Косівської районної державної адміністрації Волощук Наталія Степанівна.

Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич привітав освітян та відзначив, що пріоритетним в роботі районної влади є виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича “Діти - майбутнє України” та Програми економічних реформ “Україна для людей”. Райдержадміністрація разом з керівниками навчальних закладів постійно дбають про удосконалення навчально-матеріальної бази закладів освіти. Він підкреслив, що професійне свято педагогічних працівників є особливим для кожної людини, адже все, що ми пізнаємо у своєму житті, починається з учителя, школи.

Голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич, голова Коломийської районної ради Богдан Володимирович Болюк, заступник директора департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації Дутчак Володимир Миколайович вручили освітянам грамоти за багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня працівників освіти України.

По завершенню урочистостей відбувся святковий концерт.

Поділитися: