Податкова міліція Коломийської ОДПІ – на сторожі законності

13.12.2012

Про це свідчить те, що протягом 11 місяців 2012 року особовим складом відділу податкової міліції виявлено та припинено 69 порушень податкового законодавства.

За деякими фактами порушено 14 кримінальних справ. З них три стосуються ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів, дев‘ять - фактів незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів. Одна кримінальна справа порушена за фактом зловживання службовим становищем, ще одна – за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Результат очевидний: по кримінальних справах відшкодовано 107,6 тис.грн. збитків, завданих державі через порушення податкового законодавства. Закінчено провадження та направлено до суду 12 кримінальних справ. Крім цього, вилучено з обігу підакцизних товарів на суму – 326,0 тис.грн. Також встановлено 12 фактів необґрунтованих заяв на відшкодування ПДВ з бюджету на загальну суму 409,2 тис.грн. Погашено податкового боргу на суму 427,7 тис.грн.

Притаманна коломийським податковим правоохоронцям об‘єктивність, суворе дотримання вимог чинного законодавства в черговий раз продемонстрували: у справі наповнення держбюджету безвідповідальність неприпустима.

Сектор взаємодії із ЗМІ та

громадськістю Коломийської ОДПІ

Поділитися: