Оперативна нарада у голови Коломийської райдержадміністрації Л.О.Глушкова

04.02.2015
Оперативна нарада у голови Коломийської райдержадміністрації Л.О.Глушкова

03 лютого 2015 року голова Коломийської райдержадміністрації Л.О.Глушков провів оперативну нараду з керівниками районних установ, підприємств, організацій, галузевих служб територіальних органів виконавчої влади, працівниками апарату, відділів і управлінь райдержадміністрації. В нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Л.І.Михайлишин та голова районної ради Б.В.Болюк.

Голова профкому працівників освіти району О.В.Бакай вручила грамоту обласної профспілки заступнику голови райдержадміністрації Л.І.Михайлишин за вагомий внесок та співпрацю райдержадміністрації з профспілками освіти району.

На нараді заслухано ключові питання, що стосуються виконання функціональних обов’язків структурних підрозділів, розглянуто питання про підсумки роботи за звітний місяць та план роботи на наступний. Керівники будівельних організацій доповіли про діяльність та їх фінансове забезпечення. Також обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Усім начальникам відділів, управлінь, керівникам районних установ, підприємств, організацій, галузевих служб надано відповідні доручення та встановлено терміни на їх виконання.

Поділитися: