Олег Гончарук готовий пройти люстрацію і прагне активного діалогу з громадськістю

15.09.2014

Новопризначений голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук не боїться люстрації, готовий витримати цей іспит у будь-який момент і сподівається на активний діалог із громадськістю щодо вирішення нагальних питань життєдіяльності області. Про це новий очільник області заявив на прес-конференції 11 вересня 2014 року.

"Уже найближчим часом я зустрінуся з представниками громадських організацій області. Безумовно, думка активістів Майдану,«Самооборони» чи будь-якої іншої організації мною завжди буде почута та врахована при прийнятті рішень", - запевнив Олег Гончарук.

Охарактеризував новопризначений голова обласної державної адміністрації й власне ставлення до люстрації. «Прийняття закону про люстрацію є тією необхідністю, яка покликана стати складовою частиною змін в Україні, - наголосив Олег Гончарук. – Однак критерії проведення такої люстрації повинні бути чітко виписані, щоби у підсумку ми не отримали ситуацію, коли люструвати будуть ті особи, які самі б не пройшли її за жодних умов».

Новий очільник області відзначив також, що особисто готовий пройти будь-яку люстраційну комісію. "У мене немає причин боятися люстрації, я готовий «пройти її» в будь-який момент", - резюмував Олег Гончарук.


Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Поділитися: