«Офіційний вісник України»

31.07.2012

«Офіційний вісник України» - найповніше офіційне видання, в якому двічі на тиждень публікуються державною мовою повні тексти нормативно-правових актів. За час його існування в бюлетені оприлюднено близько 45000 актів законодавства, із них 15 кодексів, 36000 законів України, 3200 указів Президента України, 14500 постанов Кабінету Міністрів України та багато інших нормативно-правових актів. Сьогодні передплатник бюлетеня «Офіційний вісник України» отримує в середньому 19000 сторінок правової інформації щомісячно.

У поточному році в бюлетені «Офіційний вісник України» були опубліковані повні тексти таких суспільно важливих нормативно-правових актів, як:

- Постанова КМУ «Про підвищення соціального захисту найбільш вразливих верств населення»

- Закон України «Про державну службу»

- Закон України «Про внесення змін до закону України «Про міліцію»

- Закон України «Про розвиток та державну підтримку малого та середнього підприємництва в Україні»

- Митний кодекс України

- Постанова КМУ «Про підвищення рівня соціального захисту населення»

- Наказ Міністерства інфраструктури «Про затвердження змін до тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у внутрішньому сполученні»

- Кримінальний процесуальний кодекс України опублікований

- Наказ Міністерства юстиції України «Про внесення змін до Порядку вчинення нотаріальних дій нотаріусами України»

Передплату бюлетеня можна оформити у всіх поштових відділеннях, а також передплатних агенціях за такими передплатними індексами:

«Офіційний вісник України» в журнальній формі: передплатний індекс – 40433,

«Офіційний вісник України» електронний варіант (на CD-диску): передплатний індекс – 48345.

Повний текст Кримінального процесуального кодексу України опублікований в бюлетені «Офіційний вісник України» №37 від 25.05.2012р., готується до друку окремою книгою. Вартість одного примірника в твердій обкладинці становить 75 гривень з доставкою.

Замовити офіційне видання «Кримінальний процесуальний кодекс України» можливо безпосередньо у відділі збуту ДП «Українська правова інформація»:

(44)278-0074, 353-5702; peredplata@upinfo.com.ua

Поділитися: