Одне з пріоритетних завдань районної державної адміністрації – співпраця з громадами

28.02.2023

Одне з пріоритетних завдань районної державної адміністрації – співпраця з громадами

Сьогодні заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук провела робочу онлайн нараду за участі начальників фінансових управлінь та відділів територіальних громад Коломийського району з низки проблемних питань, що виникають в роботі.

Учасники наради обговорили питання надання пільг з місцевих бюджетів, фінансової підтримки Збройних Сил України та територіальної оборони, в також фінансової допомоги медичним установам району.

Ганна Кравчук звернула увагу керівникам на порядок відшкодування витрат за надані пільги з оплати послуг зв’язку окремим категоріям громадян та відшкодування витрат за пільгове перевезення пасажирів, зокрема залізницею. «Зазначені пільги надаються окремим категоріям громадян при наявності прийнятих відповідних Програм та рішень про порядок їх відшкодування з місцевих бюджетів. Обов’язково про прийняті громадами рішення необхідно повідомляти надавачів послуг, щоб не виникало судових спорів» - зазначила заступниця. Також, присутні обговорили актуальні та важливі питання підтримки Збройних Сил України, територіальної оборони та медичних установа району, робота яких, є вкрай важлива.

На завершення Ганна Кравчук подякувала керівникам за роботу та наголосила на вагомості контрольно-економічної роботи фінансових органів на місцях.

Поділитися: