Очільниця області побувала у прихистку "Вулик", що діє у м. Коломия

26.07.2024

Перебуваючи з робочим візитом на Коломийщині голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації - начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук разом із заступницею голови облдержадміністрації Людмилою Сірко, головою Коломийської районної державної адміністрації - начальником районної військової адміністрації Любомиром Глушковим, першим заступником голови райдержадміністрації Любов'ю Михайлишин, відвідала шелтер для внутрішньо переміщених осіб в м. Коломия.

Прихисток для вимушених переселенців "Вулик" діє в Коломийській міській територіальній громаді. Це – переобладнане комунальне приміщення, яке капітально відремонтували та створити там належні побутові умови для тривалого проживання.

Сьогодні там проживають 45 осіб, серед яких люди похилого віку та з інвалідністю. Йдеться, зокрема, про людей, яким нікуди повертатися і які не мають фінансової можливості облаштуватися на новому місці.

Тож сьогодні маємо об’єднувати зусилля, аби підтримати тих, хто зараз переживає складні часи, й створити для них належні умови проживання!

Поділитися: