Навчання осіб керівного складу органів управління цивільного захисту, посадових осіб з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування, керівників суб’єктів господарювання,  у тому числі закладів освіти, у Коломийському районі

22.03.2024

З 19.03.24р. по 22.03.24р. працівниками Івано-Франківських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності та навчально-консультаційного пункту у м. Коломиї проведено навчання з особами керівного складу органів управління цивільного захисту, посадовими особами з питань цивільного захисту органів місцевого самоврядування, керівниками суб’єктів господарювання, у тому числі закладів освіти та їх заступниками у Коломийському районі.

У ході заняття звернено увагу на організацію роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, заходи щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, порядок оповіщення та інформування населення, дії керівного складу та працівників при застосуванні сучасних засобів ураження, порядок укриття в захисних спорудах та правила поведінки при проведенні евакуації, організації роботи підприємств, установ і організацій в умовах особливого періоду.

Під час видачі посвідчень про проходження навчань слухачам надано інформаційно-довідкові матеріали (пам’ятки, буклети) щодо дій населення в умовах особливого періоду.

Поділитися: