Нарада з сільськими та селищними головами

22.02.2012

Перший заступник голови райдержадміністрації Роман Панчук 21 лютого 2012 року в залі засіданні Коломийської райдержадміністрації провів нараду з сільськими, селищними головами, начальниками відділів і управлінь райдержадміністрації, керівниками установ, організацій району.

Відповідно до порядку денного на нараді розглянуто виконання бюджету за січень 2012 року та перспективу виконання бюджету на лютий 2012 року. Акцентовано увагу начальником фінансового управління райдержадміністрації Оксаною Попадюк про стан розрахунків за енергоносії та оплату праці.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Олег Галькович виступив з доповіддю про дотримання чинного законодавства України при підготовці виборчих дільниць виборів до Верховної Ради України.

Розглянуто питання про роботу сільських, селищних рад по обстеженню умов проживання ветеранів та інвалідів всіх пільгових категорій та виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 21.03.2011 року № 205/1-042/262 щодо увіковічення пам’яті про репресованих (вивезених в Сибір) і загиблих там громадян головою Ради Коломийського відділення Всеукраїнського обєднання ветеранів Богдан Мельничук.

Також розглянуто питання про співпрацю сільських, селищних рад з підприємством «АВЕ Коломия» по питанню укладення договорів на 2012 рік.

Поділитися: