Нарада з сільськими, селищними головами, начальниками відділів і управлінь райдержадміністрації, керівниками установ, організацій району.

27.03.2012

27 березня 2012 року у МПК «Народний дім» під керівництвом голови районної державної адміністрації М. М. Негрича відбулась нарада з сільськими, селищними головами, начальниками відділів і управлінь райдержадміністрації, керівниками установ, організацій району.

Основними питаннями наради були: про виступ Президента України Віктора Януковича на розширеному засіданні Уряду щодо завдань соціальної політики на 2012 рік проінформувала заступник голови райдержадміністрації Любов Михайлишин; про виконання бюджетів місцевого самоврядування за 2 місяці 2012 року та перспективи їх виконання за І квартал 2012 року, стан розрахунків за енергоносії доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Попадюк; про подання Прокуратури Коломийського району доповів завідувач юридичного відділу виконавчого апарату районної ради Сергій Охрімець; про розгляд окремої постанови Коломийського міськрайонного суду від 14 лютого 2012 року справа №909/131/2012 доповів завідувач юридичним сектором апарату райдержадміністрації Михайло Івашків.

Поділитися: