Нарада з освітянами

07.02.2024

Сьогодні заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук, провела робочу нараду з керівниками органів управління освітою територіальних громад Коломийського району з пріоритетних питань.


Участь у нараді взяли представники Коломийського регіонального управління ГУ ДСНС в Івано-Франківській області та працівники відділу розвитку соціальної сфери управління соціально-економічного розвитку райдержадміністрації.


Безпека дітей – це першочергове завдання всіх органів влади. Тому, одне з основних питань порядку денного – стан захисних споруд цивільного захисту закладів освіти. Начальник Коломийського регіонального управління ГУ ДСНС в Івано-Франківській області Андрій Мочерняк, ознайомив учасників наради з результатами перевірок стану захисних споруд в районі. До слова, в усіх закладах освіти територіальних громад відбулися перевірки стану захисних споруд за участі представників ДСНС.


Одне із ключових питань наради – реалізація проведення загально-національних спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», що відбуваються з ініціативи Президента України. Ганна Кравчук підбила підсумки першого етапу проєкту, наголосила на важливих аспектах проведення другого територіального етапу та підготовку до третього етапу шкільних змагань в Коломийському районі. Загалом 112 закладів загальної середньої освіти нашого району долучаються до ІІ територіального етапу проведення змагань.


Також під час наради йшлося про реалізацію в територіальних громадах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською.

Поділитися: