Нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та членами Коломийського районного комітету профспілки працівників держустанов

25.10.2023

Заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Ганна Кравчук провела нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та членами Коломийського районного комітету профспілки працівників держустанов.

Серед ключових питань, виконання бюджету за 9 місяців поточного року, підготовка проєкту районного бюджету на 2024 рік, ознайомлення із основними показниками проєкту Закону України «Про Державний бюджет України на 2024 рік», обговорення підходів до запровадження умов оплати праці державних службовців на основі Постанови Кабінету Міністрів України від 23.10.2023 №1109, стан фінансування видатків з державного бюджету та недопущення кредиторської заборгованості за захищеними видатками на звітну дату.

Перед присутніми виступив голова Коломийського районного комітету профспілки працівників держустанов Роман Фенин, який запропонував в черговий раз долучитися державним службовцям до збору коштів для Збройних Сил України, цього разу на придбання дронів. Присутні підтримали пропозицію одноголосно.

Нагадаємо, що це чергова ініціатива голови районної державної адміністрації Любомира Глушкова у рамкам флешмобу «Ударний дрон для ЗСУ» до якої долучаються благодійники, меценати, працівники територіальних громад та небайдужі українці.

Поділитися: