Нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації

04.04.2024

Сьогодні перший заступник голови районної державної адміністрації Любов Михайлишин провела нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації щодо реалізації на Коломийщині соціального проєкту «Турбота про родину Героя», ініційованого головою обласної державної адміністрації – начальницею обласної військової адміністрації Світланою Онищук. Даний проєкт спрямований на підтримку сімей полеглих та зниклих безвісти військовослужбовців, ветеранів, а також тих Захисників, хто продовжує відстоювати незалежність та територіальну цілісність України.

З ініціативи Коломийської райдержадміністрації у квітні цього року заплановано перегляди вистав у Коломийському драматичному театрі ім. І. Озаркевича, проведення екскурсій та майстер-класів з розпису писанок у Музеї писанкового розпису. В заходах візьмуть участь сім’ї військовослужбовців із усіх територіальних громад району.

Продовжуємо працювати над тим, щоби якнайбільше сімей, які переживають тугу за рідними внаслідок війни, мали змогу відпочити, перезавантажитись, оздоровитися. Вклад наших воїнів у боротьбу за незалежність України неоціненний. А кожна сім’я Захисника України має відчувати турботу та опіку.

Поділитися: