Нарада з фінансових питань

20.09.2023

Заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук провела нараду з керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації.

Серед ключових питань, обговорення основних показників проєкту Закону України «Про Державний бюджет на 2024 рік», підходів щодо формування місцевих бюджетів на наступний рік, виконання районного бюджету за 8 місяців поточного року, стан фінансування видатків на утримання районної державної адміністрації та недопущення кредиторської заборгованості на кінець бюджетного року.

Також, щомісячно на контролі в керівництва райдержадміністрації перебуває питання використання залишків накопичених відпусток за минулі періоди. З цього питання доповіла начальниця відділу управління персоналом апарату райдержадміністрації Оксана Тороус. Загалом, за словами начальниці, звітній період поточного року працівникам райдержадміністрації зменшено залишок відпусток за минулі роки на 76%.

По завершенню наради заступниця голови райдержадміністрації надала відповідні доручення на поточний місяць та зазначила, що основне завдання керівників структурних підрозділів завершити бюджетний рік без кредиторської заборгованості.

Поділитися: