Надмарафонський легкоатлетичний пробіг, присвячений 21-ій річниці незалежності України та Дню фізичної культури і спорту

23.08.2012

З 18 по 23 серпня на території Івано-Франківщини проводитися надмарафонський легкоатлетичний пробіг, присвячений 21-ій річниці незалежності України та Дню фізичної культури і спорту.

Організаторами пробігу виступили головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, відділення НОК в області, комітет з фізичної культури і спорту Івано-Франківського міськвиконкому, обласна федерація легкої атлетики. Участь у пробігу взяли 25 прикарпатських легкоатлетів різного віку. Серед них – призери обласних і всеукраїнських змагань та члени збірної команди Прикарпаття з легкої атлетики. Пробіг стартував 18 серпня з Вічевого майдану в Івано-Франківську. За шість днів його учасники загалом подолають 529 км. Зупиняючись на маршруті у містах і селищах області, спортсмени зустрічатимуться з ветеранами спорту, керівниками молодіжних і спортивних районних організацій.

19 серпня 2012 року прикарпатські легкоатлети пробігали маршрутом с.Семаківці – с.Шепарівці – с.Стопчатів Косівського району. Учні Шепарівцівської загальноосвітньої школи зустріли учасників марафону і урочисто поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченкові в с. Шепарівці.

Поділитися: