Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Коломийської райдержадміністрації Олег Галькович візьме участь у третьому турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

25.10.2013
Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Коломийської райдержадміністрації Олег Галькович візьме участь у третьому турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

В Івано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій відбувся тематичний короткотерміновий семінар «Менеджмент і лідерство у державних органах».

Захід покликаний сприяти підготовці прикарпатських держслужбовців до участі у третьому турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», який буде проведено протягом 29-31 жовтня у Києві.

«Готуючись до конкурсу, працюємо у форматі проведення ділової гри, організованої творчим колективом магістратури державної служби, - зазначила Світлана Онищук, начальник управління державної служби Головдерслужби України в області. – Держслужбовці можуть послухати різноманітні лекції, підготовлені кращими фахівцями сфери державного управління, науковцями області. Проводимо тематичні зустрічі з керівництвом Івано-Франківщини».

Цього разу з кращими держслужбовцями Прикарпаття зустрівся голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк. Бажаючи учасникам Всеукраїнського конкурсу успіхів та визнання нелегкої й відповідальної праці на рівні держави, керівник виконавчої влади області підкреслив: «Наше завдання у тому, щоб побачити мудрих і талановитих молодих людей та підготувати їх до роботи на ключових позиціях в органах влади».

Вже сьогодні найкращим чином продемонструвати свої знання та професійну підготовку готовий начальник відділу ведення державного реєстру виборців апарату Коломийської райдержадміністрації Олег Галькович. Молодий фахівець сфери державного управління вдруге братиме участь у Всеукраїнському конкурсі «Кращий державний службовець», представляючи публічний виступ, власну презентацію, ділову гру. У конкурсній програмі учасник з Прикарпаття буде висвітлювати тематику етики державних службовців. «Потрібно на місцевому рівні частіше обговорювати питання поведінки державних службовців, їх спілкування з людьми, - вважає Олег Галькович. – Адже державний службовець – обличчя держави. По тому, як працюємо з людьми, оцінюють цілу державу».

Як оцінять роботу державних службовців області загалом, покаже конкурс. Для участі у ньому до столиці поїдуть четверо прикарпатців.

Поділитися: