На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти – майбутнє України» та реалізації завдань щодо захисту прав дитини у селищі міського типу Отинія Коломийського району проведено семінар з фахівцями з соціальної робот

17.12.2013

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти – майбутнє України» та реалізації завдань щодо захисту прав дитини 13 грудня 2013 року відбувся семінар фахівців із соціальної роботи Коломийського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі Отинійської селищної ради. Тема семінару: «Основні засади організації соціальної роботи з особами, які мають функціональні обмеження». У роботі семінару взяли участь: заступник головного лікаря ЦРЛ з дитинства та пологової допомоги Мельничук В.Б., головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти управління освіти, молоді та спорту Протас У.М., заступник начальника відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій громадян управління праці та соціального захисту населення Досин А.Б.,голова Коломийського благодійного фонду «Крокус» Масевич Л.Д., голова громадської організації Товариства молодих інвалідів та їх батьків «Надія Отинії» Шушкевич А.П. та голова селища Отинія Кінащук В.П.

Після теоретичної частини учасники семінару оглянули Коломийський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів селища Отинії. Керівник установи Дудар Наталія Василівна ознайомила всіх присутніх з створеними умовами, спрямованими на соціальну реабілітацію дітей з особливими потребами та організацією діяльності даного закладу.

Метою семінару було навчити фахівців із соціальної роботи здійснювати соціальну роботу з сім’ями в яких існує проблема інвалідності.

Поділитися: