На Коломийщині вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні!

20.02.2023

На Коломийщині вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні!

День Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Подвиг Героїв Небесної Сотні, які пожертвували своїм життям за наше майбутнє, є для українців прикладом патріотизму та надихає сучасних захисників України мужньо відстоювати незалежність держави.

Дев’ять років тому ці Герої втримали небо свободи над нами, змінили хід історії, показали світові силу, стійкість і незламність нашої нації. Українці продовжують робити це і зараз - під час російсько-української війни.

З цієї нагоди в Коломиї відбувся захід щодо вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Віддати шану Героям прийшло багато мешканців громади, серед них родичі Героїв Небесної сотні, військовослужбовці, депутати, а також керівництво районної державної адміністрації, районної ради, територіальної громади та духовенство. Священнослужителі відслужили панахиду за всіх Героїв, що загинули, відстоюючи незалежність та територіальну цілісність України.

Герої не вмирають!

Слава Україні!

Слава Героям!

Поділитися: