На Коломийщині відзначили Міжнародний жіночий день

11.03.2013
На Коломийщині відзначили Міжнародний жіночий день

7 березня в МПК «Народний дім» відбувся районний святковий концерт «Її величність - Жінка» до Міжнародного жіночого дня - 8 березня.

Голова Коломийської районної державної адміністрації М. М. Негрич висловив подяку усім жінкам за вміння берегти родинні та суспільні цінності та відзначив, що жінки нашого району відзначаються різними досягненнями у професійних сферах, наостанок побажав жінкам міцного здоров’я і благополуччя, великого особистого щастя, уваги й любові рідних і близьких людей та вручив грамотами голови райдержадміністрації та голови районної ради за сумлінну працю та з нагоди Міжнародного жіночого дня - 8 березня.

Цього дня керівники району та міста вшанували жінок, які трудяться у галузях освіти, культури, медицини, економіки, соціального забезпечення та державного управління та інших.

Жодна з присутніх жінок не залишилась без уваги - усім в знак поваги дарували квіти.

В святковому концерті взяли участь заслужений артист України Михайло Попелюк, заслужена артистка України Алла Кобелянська, дует «Писанка» (заслужені артисти України Оксана Савчук та Іван Кавацюк), Василь Кавацюк та народний аматорський хореографічний колектив «Прикарпаття» Будинку культури села Велика Камянка (керівник заслужений працівник культури України Ганна Огородничук).

Поділитися: