На Коломийщині відзначили 22 річницю незалежності України

28.08.2013
На Коломийщині відзначили 22 річницю незалежності України

На виконання Указу Президента України В.Ф.Януковича №198/2013 «Про відзначення 22-ї річниці незалежності України» 24 серпня 2013 року на Коломийщині відзначили 22 річницю незалежності України. Міськрайонні урочистості розпочались біля міської Ратуші, де відбулось звернення «Матері України» до мешканців Коломийщини.

В супроводі оркестру духових інструментів колона з представниками влади району та міста, духовенства, громадських, політичних організацій і партій пройшли урочистою ходою по центру міста.

Урочистості продовжились в міському палаці культури «Народний дім». З вітальним словом виступили: голова Коломийської районної державної адміністрації, депутат Івано-Франківської обласної ради, заслужений працівник сільського господарства України Михайло Негрич; Коломийський міський голова Ігор Слюзар; голова Коломийської районної ради Богдан Болюк; Народний депутат України Руслан Зелик, Народний депутат України Олександр Доній; Єпископ Коломийсько-Косівського Української Православної Церкви Київського Патріархату Юліан Гатала, отець мітрат Коломийсько-Чернівецької Єпархії Української Греко-Католицької Церкви Руслан Ваврик, Староста Бартошицького повіту Войцех Прокоцький, староста Здунсько-Волського повіту Войцер Рихлік Республіка Польща.

Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич привітав присутніх та відзначив: «Цей день, є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.

Здійснилась споконвічна мрія українців. Ми - господарі на своїй незалежній землі. 24 серпня 1991 року, коли Верховна рада ухвалила важливий документ – Акт проголошення незалежності України, - саме цей день вважається початком нового державотворчого періоду в житті українського народу.

Сьогодні ми однозначно можемо стверджувати, що Україна у світі одна і вона для нас – єдина. Незалежність – символ нашої нації. Вона нагадує нам, якого ми славного роду нащадки. У нас досить таланту і сили здійснити задумане.

Нашу Коломийщину прославляють талановиті, духовно багаті особистості такі, як Герой України Василь Ткачук; лауреат Національної Премії України імені Тараса Шевченка автор трилогії «Брати грому», «Брати просторів», «Брати вогню» Михайло Андрусяк; народний артист України Василь Попадюк; всесвітньовідомий віртуоз-скрипаль Василь Гекер; заслужені артисти України: Михайло Попелюк; Микола Савчук; Алла Кобилянська; Іван Кавацюк; Володимир і Тетяна Кузнєцови гурт «Дзвони» та незабутні твори народного артиста України, композитора Петра Терпелюка. Вони не лише примножують традиції й колорит наших попередників, а й вносять вагому лепту для збагачення й примноження добробуту незалежної держави Україна, оспівуючи її славу і велич у творчості і праці.

За двадцять два роки незалежності виросло нове молоде покоління. Ця молодь - наше майбутнє переконане в європейській інтеграції і прогресивному шляху рідної держави».

Після вітальних слів відбулось вручення грамот та медалей.

Почесними грамотами голови Івано-Франківської облдержадміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня незалежності України нагороджено:

1. Мельник Василь Іванович – Мишинський сільський голова;

2. Козовий Василь Сергійович – заступник головного лікаря з поліклінічної роботи Коломийської центральної районної лікарні ;

3. Стефурак Ганна Василівна – провідний спеціаліст відділу призначення та прийняття рішень управління праці та соціального захисту населення Коломийської районної державної адміністрації;

4. Луцак Ігор Васильович – Великокам’янський сільський голова;

5. Вінтоняк Галина Михайлівна – начальник Коломийського управління Державної казначейської служби України області;

6. Михавків Дмитро Васильович – генеральний директор ПАТ «Агронафтогазтехсервіс»;

7. Кравчук Ганна Василівна – начальник відділу доходів і фінансів галузей виробничої сфери та розрахунків за енергоносії фінансового управління Коломийської районної державної адміністрації;

8. Костюк Василь Васильович – начальник штабу Коломийського МВ УМВС України в області, капітан міліції;

9. Матковська Ольга Петрівна – директор Отинійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Коломийського районної ради;

10. Коструб’як Іван Федорович – Малоключівський сільський голова;

11. Білейчук Любомир Юрійович – Воскресинцівський сільський голова.

Почесними грамотами голови Івано-Франківської облдержадміністрації за сумлінну працю, активну громадську діяльність суверенітету та з нагоди 22-ої річниці Незалежності України нагороджено:

Андріїшин Степан Васильович – країзнавець міста Коломиї

Гнатюк Марія Миколаївна – голова Коломийської міськрайонної громадської організації «Союз Українок»

Почесною грамотою голови Івано-Франківської облдержадміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня незалежності України та медаллю голови Коломийської районної ради та голови районної державної адміністрації «За заслуги перед Коломийщиною» нагороджений Равлюк Іван Петрович - директор державного підприємства «Коломийське лісове господарство», депутата Коломийської районної ради VI демократичного скликання.

Грамотами голови Івано-Франківської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, активну громадську діяльність, значний особистий внесок у становлення Незалежності України, утвердження її суверенітету та з нагоди 22-ої річниці Незалежності України нагороджено:

1. Самуляк Дмитро Васильович

2. Терпигоров Олег Миколайович - Сопівський сільський голова.

Грамотами голови Івано-Франківської обласної ради за активну громадську роботу, і особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, утвердження демократичних принципів громадського суспільства нагороджено:

Бойко Віктор Іванович – депутат Коломийської міської ради четвертого та шостого демократичного скликань

Грамотою голови Івано-Франківської обласної ради за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків нагороджений:

Кухтар Тарас Миронович – начальник відділу кадрів Коломийської міської ради.

Почесною відзнакою Коломийського району – медаллю голови Коломийської районної ради та голови районної державної адміністрації «За заслуги перед Коломийщиною» нагороджено:

1. за участь у боротьбі за волю України, активну діяльність у роботі братства ОУН-УПА та з нагоди Дня незалежності України

Симчича Мирослава Васильовича – сотенного УПА, голову Коломийської міськрайонної станиці Братства ОУН-УПА Карпатського краю

2. за сумлінну працю, професіоналізм в роботі та з нагоди Дня незалежності України

Боєчко Марію Іванівну – члена профспілки Ковалівської школи

3. за активну участь у розбудові місцевого самоврядування, ініціативну депутатську діяльність і життєву позицію та з нагоди Дня незалежності України.

Терлецького Івана Васильовича – депутата Коломийської районної ради VI демократичного скликання, голову постійної комісії районної ради з питань освіти, засобів масової інформації та зв’язків з громад кістю

4. за активну участь у розбудові місцевого самоврядування, ініціативну депутатську діяльність і життєву позицію та з нагоди Дня незалежності України.

Сікорського Романа Львовича – депутата районної ради, П’ядицького голову (1990-2006 рр.)

5. за сумлінну працю, професіоналізм в роботі та з нагоди Дня незалежності України

Дутчака Василя Володимировича – начальника Коломийського міськрайонного управління юстиції.

Відзнакою Коломийського міського голови:

1. за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток житлово-комунального господарства міста та з нагоди 22-ї річниці Незалежності України:

Волошенюка Віктора Васильовича - заступника начальника – головного інженера відділу управління комунальним майном міської ради

2. за багаторічну творчу працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток української академічної музики та з нагоди 50-річчя від дня народження

Козаренка Олександра Володимировича - декана факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка, професора, композитора

3. за вагомий особистий внесок у становлення та розбудову Української Соборної незалежної держави, активну участь в громадському житті міста та з нагоди 22-ї річниці Незалежності України:

Ромаша Мирослава Васильовича - члена Коломийського міськрайонного товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка

Подякою голови Коломийської РДА, Коломийської районної ради за визначну громадсько - політичну діяльність, здійснення заходів щодо забезпечення прав і свобод громадян Коломийщини та з нагоди 22-ї річниці Незалежності України нагороджено:

Андрусяк Михайло Миколайович – голова громадської ради при Коломийській РДА, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка

Стовп’юк Михайло Миколайович – заступник голови громадської ради при Коломийській РДА

Будько Олександр Семенович – член голови громадської ради при Коломийській РДА

Костюк Віталій Олексійович - член голови громадської ради при Коломийській РДА

Познік Віктор Іванович - член голови громадської ради при Коломийській РДА

Триф’як Сергій Миколайович - член голови громадської ради при Коломийській РДА

Мельничук Богдан Васильович - член голови громадської ради при Коломийській РДА.

Грамотою голови Коломийської райдержадміністрації, голови коломийської районної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм в роботі та з нагоди 22-ої річниці Дня незалежності України нагороджено:

Синицю Любомира Павловича - лікар-отоланирголог отоларингологічного відділення Коломийської центральної районної лікарні;

Крамаренка Олександра Анатолійовича - першого заступника начальника відділу - начальника слідчого відділення Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області підполковника міліції;

Пнівчука Юрія Михайловича - оперуповноваженого сектору карного розшуку старшого лейтенанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Марчука Дмитра Миколайовича - оперуповноваженого сектору карного розшуку лейтенанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Іванківа Віктора Дмитровича - оперуповноваженого сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю старшого лейтенанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Васкула Петра Ярославовича - оперуповноваженого сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків старшого лейтенанті міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Мельничука Назарія Степановича - оперуповноваженого сектору кримінальної міліції у справах дітей лейтенант міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Біланюка Михайла Миколайовича - дільничного інспектора міліції сектору дільничних інспекторів міліції лейтенанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Соколюка Михайла Ярославовича - дільничного інспектора міліції сектору дільничних інспекторів міліції лейтенанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Бойчука Руслана Богдановича - помічника дільничного інспектора міліції сектору дільничних інспекторів міліції старшого сержанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Кузика Богдана Васильовича - старшого державтоінспектора відділення державної автомобільної інспекції капітана міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Лаврука Ярослава Васильовича - слідчого слідчого відділення старшого лейтенанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Максим’юка Миколу Петровича - слідчого слідчого відділення лейтенанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Юращука Ігора Васильовича - помічника начальника відділу- орепативного чергового чергової частини штабу майору міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Саманів Олесю Миколаївну - інспектора сектору інформаційно-аналітичного забезпечення старшого лейтенанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Гох Ігора Богдановича - помічника оперативного чергового чергової частини штабу старшого сержанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Соколюка Василя Петровича - міліціонера-водія обслуговуючого персоналу і охорони старшину міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Явдошака Романа Михайловича - міліціонера ізолятору тимчасового тримання затриманих і взятих під варту осіб старшину міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Ковцуняка Віталія Миколайовича - міліціонера групи конвойної служби міліції старшина міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Хруставчука Василя Михайловича - інспектора патрульної служби взводу патрульної служби старшого сержанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Якібчука Володимира Володимировича - інспектора патрульної служби взводу патрульної служби сержанта міліції Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області;

Чорного Дмитра Івановича - майстра ВДЕМ-3 філії ВАТ «Прикарпаттяобленерго» «Коломийський міський район електричних мереж»;

Вінтоника Володимира Івановича - інженера-керівника ГОС філії ВАТ «Прикарпаттяобленерго» «Коломийський міський район електричних мереж»;

Валовського Василя Станіславовича - працівника філії «Коломийський РЕМ»;

Гудиму Дмитра Петровича - працівника філії «Коломийський РЕМ»;

Тимофійчука Дмитра Петровича - електромонтера лінійних споруд електрозв’язку та проводового мовлення 5 розряду Цеху ТП №8 (м.Коломия) Івано-Франківської філії ПАТ «Укртелеком»;

Федика Олександра Михайловича - заступника начальника Коломийської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області;

Вербовську Мирославу Василівну - головного державного ревізора-інспектора відділу організації та супроводження перевірок платників податків, планування та інформаційного забезпечення управління податкового аудиту;

Оленюка Володимира Васильовича - головного спеціаліста-економіста відділу статистики виробництва управління статистики у м.Коломиї;

Бурнаєва Олега Анатолійовича - працівника Коломийського міжрайонного відділу Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області;

Пону Михайла Васильовича - працівника Коломийського міжрайонного відділу Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області;

Данігевич Надію Василівну - начальника відділу обліку надходження платежів управління Пенсійного фонду України в м.Коломиї та Коломийському районі;

Червінську Тетяну Вікторівну - заступника начальника відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в м.Коломиї та Коломийському районі;

Фільварок Христину Дмитрівну - головного спеціаліста по контролю за призначенням пенсій сектору по контролю за призначенням пенсій відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в м.Коломиї та Коломийському районі;

Кіфяка Вадима Михайловича - начальника відділу персоніфікованого обліку, інформаційних систем та мереж управління Пенсійного фонду України в м.Коломиї та Коломийському районі;

Хмуляк Оксану Володимирівну - головного спеціаліста по контролю за виплатою пенсій сектору по контролю за виплатою пенсій відділу з виплати пенсій управління Пенсійного фонду України в м.Коломиї та Коломийському районі;

Шпарик Наталію Дмитрівну – головного спеціаліста з призначення пенсій відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в м.Коломиї та Коломийському районі;

Гудковську Надію Василівну – головного спеціаліста-економіста відділу по контрольно-перевірочній роботі за нарахуванням та сплатою платежів управління Пенсійного фонду України в м.Коломиї та Коломийському районі;

Тропець Марину Антонівну – головного спеціаліста-юрисконсульта юридичного відділу управління Пенсійного фонду України в м.Коломиї та Коломийському районі;

Тимошишин Оксану Михайлівну – головного спеціаліста відділу кадрового забезпечення, роботи із зверненнями громади та інформаційно-роз’яснювальної роботи управління Пенсійного фонду України в м.Коломиї та Коломийському районі;

Дячука Петра Михайловича – газоелектрозварника Коломийської філії ДП «Укрветсанзавод»;

Мельничук Надію Павлівну – головного казнечея відділу видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Коломийського управління Державної казначейської служби України Івано-Франківської області;

Триногу Юрія Васильовича – головного спеціаліста відділу інформаційних технологій та захисту інформації Коломийського управління Державної казначейської служби України Івано-Франківської області;

Чужак Ганну Григорівну – заступника начальника відділу прийому громадян управління праці та соціального захисту населення Коломийської районної державної адміністрації;

Жибак Наталію Іванівну – спеціаліста І категорії Коломийської міської виконавчої дирекції Івано-Франківського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності;

Гаврилюк Марію Петрівну – підприємця села Рунгури;

Ригайло Марію Миколаївну – жительку села Королівка, члена ОУН УПА;

Попелюк Оксану Іванівну – начальника відділу по роботі з роботодавцями відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Коломийському районі Івано-Франківської області;

Лопачак Орисю Іванівну – завідувача сектором відшкодування шкоди та медико-соціального обслуговування потерпілих виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Коломийському районі Івано-Франківської області;

Тимуляк Ганну Михайлівну – головного бухгалтера відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Коломийському районі Івано-Франківської області;

Симчича Ігора Миколайовича – страхового експерта з охорони праці Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Коломийському районі Івано-Франківської області;

Аннюк Уляну Богданівну – головного спеціаліста юрисконсульта Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Коломийському районі Івано-Франківської області;

Міхневича Андрія Васильовича – головного спеціаліста відділу взаємодії з роботодавцями Коломийського міськрайонного центру зайнятості;

Філіповича Віктора Богдановича – провідного спеціаліста відділу взаємодії з роботодавцями Коломийського міськрайонного центру зайнятості;

Ковальчук Світлану Геннадіївну – спеціаліста І категорії відділу активної підтримки безробітних Коломийського міськрайонного центру зайнятості;

Бабущак Марію Григорівну – провідного спеціаліста відділу організації працевлаштування населення Коломийського міськрайонного центру зайнятості;

Вікаря Вячеслава Марковича – головного спеціаліста-юрисконсульта Коломийського міськрайонного центру зайнятості;

Партицького Миколу Михайловича – водія Коломийського міськрайонного центру зайнятості.

Після завершення урочистої частини відбувся концерт за участю: Муніципального оркестру народних інструментів «Гуцулія» відділу культури райдержадміністрації; дуету у складі Олександра Пньовського та Сергія Варцаб’юка БК с. Корнич; Народного аматорського вокального ансамблю «Серпанок» МПК «Народний дім» м. Коломия; хору Коломийської станиці ОУН-УПА; Іванни Андрійків с. Н. Вербіж; експериментальний театр танцю «Дихання» МПК «Народний дім» м. Коломия; народного аматорського хору «Просвіта» МПК «Народний дім» м. Коломия; народного аматорського родинного колективу «Перелаз БК с. Сопів; ансамблю народного танцю «Дивограй» БДЮТ; Віри Боднарук; Юліани Василовської; народного ансамблю бального танцю «Квіти Надії»; народного аматорського вокального жіночого ансамблю «Яворина» БК с. Раківчик; Ангеліни Колодніцької; зразкового хореографічного колективу «Пролісок» БК с. П’ядики; народного аматорського хорового колективу «Горлиця» БК с. П’ядики; Романи Махлай; Василя Свищука; Ігоря Калинія.

Поділитися: