На Коломийщині відбувся українсько-польський бізнес-форум

30.10.2012
На Коломийщині відбувся українсько-польський бізнес-форум

26 жовтня 2012 року в селі Верхній Вербіж відбувся українсько-польський бізнес-форум. У форумі взяли участь голова райдержадміністрації Михайло Негрич, голова районної ради Богдан Болюк, міський голова Ігор Слюзар, депутат обласної ради Дмитро Неміш, підприємці міста і району, а також представники бізнес-кіл Польщі. Михайло Негрич звернувся до учасників форуму з привітальним словом, розповів про економічний потенціал району та відзначив: «Ми відкриті для діалогу і співпраці в різних галузях як економіки, так і культури, освіти, медицини, спорту і туризму.» Голова райдержадміністрації запевнив, що влада району робить все для того, щоб бізнес в районі відбувався прозоро, без бюрократії.

Польські бізнесмени презентували свої фірми, які відносяться до різних галузей економіки:«IRWEGA»(споживче підприємство), «JAN-POL» (будівництво), підприємець Казимир Карвот (біоенергетика), "Wild Polska" (сезонне вирощування полуниць, малин і вишень), «Euro Consulting» (дорадча фірма, яка надає косультативно-освітні послуги», "CENTRALA NASIENNA" (насінництво), «BHP-SERWIS SAFETY GROUP» (охорона і реклама», «METALWIT» (виробництво бруківки, торгівля, надання послуг по ремонту техніки).

В свою чергу асоціацією економічного розвитку Коломийщини було представлено проект в рамках програми транскордонного співробітництва по відкриттю в Коломийському районі центру першого контакту, який допоможе інвесторам і нашим підприємцям реалізовувати свій бізнес. Також польські бізнесмени мали змогу ознайомитись з проектом «Чиста флора», який пропагує Великий Карпатський бренд і виробництво органічної продукції карпатського регіону.

Того ж дня учасники польської делегації відвідали підприємства міста і району: Асоціацію «Чиста флора», ФГ «Делсо», ТзОВ ТВФ «Терракота», ТзОВ «Прут-генетик», ТзОВ «Юмас» та ТзОВ «Або-Мікс».

Поділитися: