На Коломийщині відбувся тематичний семінар на тему «Актуальні проблеми реформування місцевого самоврядування в Україні відповідно до європейських стандартів»

15.11.2013
На Коломийщині відбувся тематичний семінар на тему «Актуальні проблеми реформування місцевого самоврядування в Україні відповідно до європейських стандартів»

13 листопада 2013 року в залі засідань Коломийської районної державної адміністрації відбувся тематичний семінар на тему «Актуальні проблеми реформування місцевого самоврядування в Україні відповідно до європейських стандартів». В семінарі взяли участь голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич, працівники Коломийської районної державної адміністрації, сільські та селищні голови, працівники та депутати Коломийської районної ради.

Директор Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, магістр державного управління Волошинський Богдан Іванович на тематичному семінарі розглянув такі питання:

1. Сучасні підходи до реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в України

2. Проблеми адаптації місцевого самоврядування в Україні до європейських стандартів. Європейська хартія місцевого самоврядування.

3. Європейський досвід залучення громадськості дол. вирішення проблем розвитку територіальних громад. Розвиток громадянського суспільства в Україні.

На завершення тематичного семінару учасники семінару мали можливість переглянути відеофільм «Баварія: суспільство ініціативних людей».

Поділитися: