На Коломийщині відбувся інтелектуальний турнір серед молоді з гри «Що? Де? Коли?»

18.03.2015
На Коломийщині відбувся інтелектуальний турнір серед молоді з гри «Що? Де? Коли?»

Відповідно до наказу управління освіти, молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації від 4 березня 2015 року № 29 на базі Печеніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. 12 березня 2015 року відбувся районний етап обласного інтелектуального конкурсу серед молоді з гри «Що? Де? Коли?».

У турнірі зголосились взяти участь команди з Печеніжинської, Гвіздецької, Отинійської, Коршівської, П’ядицької та Ліснохлібичинської ЗОШ І-ІІІ ст.

Турнірна гра відбувалась паралельно в двох групах, в кожній з груп окремо визначалися переможці. У фіналі переможці груп змагались між собою, у результаті: І місце виборола команда «Золоте руно» Коршівської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Наталія Венгренюк, ІІ місце - команда «Гуглики» Печеніжинської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Лідія Тютюнник, ІІІ місце здобула команда «Ерудити» Отинійської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Володимир Андрійчук.

За сприяння відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації переможці отримали цінні подарунки та грамоти, а команди, яким не висталило балів для перемоги, отримали подяки.

Переможець районного етапу 26 березня 2015 року візьме участь в обласному інтелектуальному турнірі серед молоді з гри «Що? Де? Коли?», який відбудеться у м. Коломия.

Турнір ще раз підтвердив істину, що найбільше багатство країни – мудра, розумна, інтелектуально і духовно багата молодь, у руках якої майбутнє нашої держави. Радіємо, що маємо до цього безпосередню дотичність.

Поділитися: