На Коломийщині відбулись ігри ІІ туру відкритого чемпіонату Коломийської районної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд

24.11.2014
На Коломийщині відбулись ігри ІІ туру відкритого чемпіонату Коломийської районної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд

22 листопада 2014 року у спортивному залі Коломийського політехнічного коледжу відбулись ігри ІІ туру відкритого чемпіонату Коломийської районної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд. Змагались волейболістки з Сопова, Малої Кам’янки, Джуркова та політехнічного коледжу.

По дві перемоги здобули команди з Сопова та Малої Кам’янки, які у період між І та ІІ туром суттєво посилили свої склади досвідченими гравцями. Здобули свої переконливі перемоги і срібні призери минулорічного чемпіонату Ліснохлібичинські волейболістки, перегравши своїх суперників зі Снятина і П’ядиків з однаковим рахунком-2:0.

Переможні бали зарахували до своєї скарбнички і волейболістки з Отинії, перемігши команди з Пядика і Снятина, чим значно покращили своє турнірне становище. Ці команди змагались у спортивному залі Пядицької ЗОШ І-ІІІ ст.

ВФСТ «Колос» висловлює щиру вдячність дирекції Коломийського політехнічного коледжу і П’ядицькій ЗОШ І-ІІІ ст., які люб’язно надали спортивну базу для проведення змагань.

Результати всіх матчів ІІ туру:

Сопів-Мала Кам’янка-2:0; КПК-Джурків-2:0; Мала Кам’янка-Джурків-2:0; Лісний Хлібичин-П’ядики-2:0; Снятин-Отинія-0:2; Отинія-П’ядики-2:1; Сопів-КПК-2:1; Мала Кам’янка-КПК-2:1; Лісний Хлібичин-Снятин-2:0.

Турнірна таблиця після ІІ туру має наступний вигляд:

Команда

Ігри

Очки

1

Політехнічний коледж

5

8

2

Сопів

4

7

3

Лісний Хлібичин

4

7

4

Отинія

4

7

5

Мала Кам’янка

5

7

6

Печеніжин

2

4

7

Джурків

4

4

8

Освіта

2

3

9

П’ядики

2

2

10

Снятин

2

2

Наступний тур чемпіонату відбудеться 20.12.2014 року у П’ядиках та Сопові.

Поділитися: