На Коломийщині відбулось вручення автомобілів для обслуговування сільської медицини

07.12.2012
На Коломийщині відбулось вручення автомобілів для обслуговування сільської медицини

4 грудня 2012 року відбулось вручення двох автомобілів для обслуговування сільської медицини, які придбані за рахунок субвенції з обласного бюджету. Для кращого обслуговування пацієнтів сільської місцевості ці автомобілі передадуть для лікарських амбулаторіїв загальної практики та сімейної медицини сіл Товмачик та Лісний Хлібичин.

Голова райдержадміністрації М.М. Негрич та міський голова І.Б.Слюзар вручили ключі головному лікарю амбулаторії с. Лісного Хлібичина Ігорю Било та в.о. головного лікаря с. Товмачик Світлані Гасюк.

Голова районної державної адміністрації М.М. Негрич зазначив, що на сьогодні особлива увага звертається на розвиток сільських медичних закладів, а також створення умов, які б сприяли залученню лікарів до роботи в сільській місцевості. Здоров’я населення має бути одним з пріоритетних напрямів державної політики. Держава гарантує кожному право на охорону здоров’я, медичну допомогу та медичне страхування; створює умови для ефективного і доступного для всіх громадян медичного обслуговування.

Поділитися: