На Коломийщині відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів з питань протидії злочинності та корупції

30.01.2013

Голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич взяв участь у роботі координаційної наради керівників правоохоронних органів м. Коломия та Коломийського району.

У своєму виступі з питань діяльності попередження і протидії злочинності та корупції на території Коломийського району голова райдержадміністрації відзначив, що протягом 2012 року здійснювалась відповідна робота спрямована на попередження проявів корупції в апараті райдержадміністрації та її структурних підрозділах, в органах місцевого самоврядування.

Так, 27 березня 2012 року в Народному домі м.Коломия відбулося спільне засідання колегії райдержадміністрації та Ради з питань соціально-культурного розвитку міста і району, боротьби з корупцією та злочинністю на якому розглянуто питання боротьби з корупцією та злочинністю. 27 червня 2012 року на колегії райдержадміністрації заслухано питання про здійснення заходів щодо запобігання проявів корупції.

Крім того, на навчання в Івано-Франківський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій було направлено працівників, які успішно склали заліки та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації щодо запобігання та протидії корупції в органах виконавчої влади.

На базі Коломийської райдержадміністрації Івано – Франківським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації було організовано короткотермінові курси по вивченню законодавства України щодо протидії та запобіганню корупції.

Райдержадміністрація надалі вживатиме заходів для якісного та ефективного використання кадрового потенціалу в місцевих органах виконавчої влади, здійснюватиме контроль за дотриманням законодавства України з питань державної служби та боротьби з корупцією.

Поділитися: