На Коломийщині відбулась акція «З відкритим серцем до кожної дитини»

28.12.2012
На Коломийщині відбулась акція «З відкритим серцем до кожної дитини»

27 грудня 2012 року в залі засідань райдержадміністрації відбулась зустріч голови райдержадміністрації М.М. Негрича з прийомними батьками, опікунами дітей – сиріт та позбавлених батьківського піклування.

Голова райдержадміністрації Михайло Михайлович Негрич привітав присутніх з наступаючим 2013 роком та Різдвом Христовим з побажанням шастя і здоров’я, впевненості у собі та у завтрашньому дні, щоб у кожній домівці було тепло і затишно від родинного тепла і святкового настрою. Нехай в Новому році здійсняться найзаповітніші мрії , а ваші серця будуть в гармонії з навколишнім світом. Свято Різдва Христового хай сповнить серця благодатним теплом і Боже благословення буде з вами у всіх добрих справах. Нехай в наступному році кожен буде успішним у справах, бо саме ці успіхи формують суспільний оптимізм, додають впевненості у завтрішньому дні. Сподіваємось, що 2013 рік буде позначений подальшою розбудовою української державності, реалізацією курсу соціальних та політичних реформ.

Відповідно до «Районної цільової програми соціального захисту і підтримки дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, профілактики бездоглядності та безпритульності серед неповнолітніх до 2016 року» надана допомога продуктовими наборами, вручено подарунки - солодощі.

В Коломийському районі проживає 159 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них 116 під опікою, 29 в закладах державного забезпечення, 3 в притулку, 3 в сімях родичів, 8 в прийомних сімях.

Поділитися: