На Коломийщині стартував другий етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

06.02.2024

5 лютого 2024 року в Україні офіційно розпочався другий етап наймасштабніших учнівських змагань країни «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Проєкт створений за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством освіти України та Міністерством молоді та спорту України під гаслом «Разом переможемо!»

Головна мета – залучити якомога більше школярів до занять фізкультурою і спортом, сформувати у них лідерські якості, покращити соціальні навички і допомогти знайти нових друзів.

Цей захоплюючий спортивний шлях команди проходять в п’ять етапів: шкільний, територіальний, районний, обласний, а завершиться Всеукраїнським.

В Коломийській міській територіальній громаді другий етап шкільних змагань з волейболу серед дівчат пройшов в спортивному комплексі с. Королівка. На відкриття завітали голова Івано-Франківської обласної державної (військової) адміністрації Світлана Онищук, голова Коломийської районної державної (військової) адміністрації Любомир Глушков, Коломийський міський голова Богдан Станіславський, голови та представники територіальних громад району, військовослужбовці та вболівальники.

У товариському матчі змагалися команда «Грім» Ліцею №1 та команда «Веселка» Ліцею №8 Коломийської міської ради.

Учасників турніру відзначили призами.

Дякуємо гравцям, організаторам, вболівальникам за цікаву емоційну гру! Пліч-о-пліч ми крокуємо разом до Перемоги, обʼєднавшись у спорті. Це велика справа для дітей у такий важкий час. Ми заряджаємо один одного енергією і для всіх це є спортивною терапією. Цей проєкт – можливість відчути командний дух, атмосферу спілкування та дружби, можливість подорожувати з командою різними куточками нашої величної країни.

Повномасштабне вторгнення не повинне ставити на паузу життя наших дітей. Всебічний розвиток молоді, фізичне виховання, регулярні тренування спортивних навичок, формування особистостей – це те, що необхідне нашим дітям. В цьому і полягає ініціатива Президента України.

Нагадаємо, що у Коломийському районі другий етап проекту триватиме до 30 березня. Шкільні команди з футзалу, волейболу, баскетболу, черліденгу та спортивного орієнтування вже розпочали свій шлях до районного етапу. Найкращі учасники районних змагань продемонструють свої вміння на обласному етапі. Команди, які стануть найсильнішими в області, змагатимуться за титул чемпіонів України.

Разом переможемо!

#разомпереможемо

#плічопліч

#шкільніліги

#scl

#scl_ivano_frankivskregion

Поділитися: