Молодіжні ради Коломийщини

19.12.2023

Сьогодні на Коломийщині працює 9 молодіжних рад.

Варто зазначити, що такі ради створено в більшості територіальних громадах нашого району. До складу молодіжних рад району входить 188 активних, творчих, талановитих молодих людей.

Члени молодіжних рад району співпрацюють з різними громадськими організаціями, волонтерами, закладами освіти, культури, спорту, є активними учасниками національно-патріотичних, культурно-мистецьких, спортивних та інших заходів. Молодь долучається до всіх проєктів, що реалізується на місцях.

Голови Коломийської та Отинійської молодіжних рад Аліна Романюк та Максим Сарахман є членами Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при Коломийській районній державній адміністрації.

Молодь прагне змін і кращого життя для себе, для своїх громад, району, країни. Тому, молодіжні ради - це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей і приймати правильні управлінські рішення.

«Жодних рішень для молоді без молоді» - головний принцип роботи молодіжних рад! Тож, добре, щоб такі молодіжні ради запрацювали у кожній громаді нашого району

Дякуємо нашій молоді за активну участь у житті громад!

На світлинах зустрічі і заходи Коломийської міської та Отинійської молодіжних рад.

Поділитися: