Методична допомога службі у справах дітей Коршівської сільської ради

22.08.2023

Якісне забезпечення соціального захисту прав дітей залежить від координації дій між суб`єктами соціальної роботи та вжитого комплексу заходів щодо подолання складних життєвих обставин, в яких опинилась дитина.

21.08.2023 року, начальником служби у справах дітей райдержадміністрації Марією Обушак, головним спеціалістом з питань соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах служби у справах дітей райдержадміністрації Соломією Ваврик надано методичну допомогу службі у справах дітей Коршівської сільської ради з питань влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились у складних життєвих обставин, в сім`ї громадян. Також, обстежено матеріально-побутові умови проживання дітей, які підлягають внутрішньо сімейному усиновленню, та проживають в с.Казанів.

За результатами здійсненого моніторингу документів щодо влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сімейні форми виховання, надано відповідні рекомендації начальнику служби у справах дітей Коршівської сільської ради Олесі Барасюк.

Поділитися: