Конкурс "Серцем єдиним, ми - Україна" в Гвіздецькій громаді

17.04.2024

В районі завершився територіальний рівень конкурсу "Серцем єдиним, ми - Україна".

15 квітня відбувся I етап серед закладів загальної середньої освіти Гвіздецької територіальної громади, який був спрямований, щоб вшановувати бойовий шлях ВОЇНІВ-ГЕРОЇВ нашої громади різних поколінь!

Захід проведений з метою посилення національно-патріотичного виховання, сприяння духовно-моральному та естетичному вихованню учнівської молоді, виявлення та підтримки талановитих дітей, залучення їх до активної участі в мистецькому житті, сприяння психологічному розвантаженню учнів.

Місцем проведення І етапу конкурсу "Серцем єдиним, ми - Україна" стала Гвіздецька школа мистецтв.

За звання переможця змагалися учні 3 команд, а саме:
-Гвіздецького ліцею;
-Кулачківської гімназії;
-Старогвіздецької гімназії.

Члени журі мали можливість побачити цікаву та творчу композицію кожної команди, гідно оцінити майстерність виконання та визначити переможця.

Усі учасники в оригінальній формі розкрити глибокий зміст композиції. Здобувачі освіти проявили свої здібності та талант у різних жанрах художнього мистецтва, показали високу культуру національно-патріотичного вихованння та естетичний смак у виконанні кожного номера. Усі команди були нагородженні грамотами Гвіздецької селищної ради. Переможцем І етапу конкурсу стала команда Старогвіздецької гімназії, яка буде представляти Гвіздецьку територіальну громаду на ІІ районному етапі, який проходитиме 19 квітня в м. Коломия.

Щиро дякуємо нашим учням, керівникам та всім, хто доклав зусилля до даного конкурсу.

Пишаємося нашими талановитими дітьми!

Миру нам! Україна Переможе!

Поділитися: