Коломийщину відвідала делегація керівників загальноосвітніх навчальних закладів Косівського району

21.06.2013
Коломийщину відвідала делегація керівників загальноосвітніх навчальних закладів Косівського району

На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 27 лютого 2013 року №218 «Про вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти», плану роботи Департаменту освіти, науки, сім`ї, молоді та спорту облдержадміністрації на 2012-2013 навчальний рік, з метою вивчення готовності загальноосвітніх навчальних закладів області до організованого початку 2013-2014 навчального року та впровадження нового Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 року № 1392 в рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» 17 червня 2013 року Коломийщина приймала делегацію керівників загальноосвітніх навчальних закладів Косівського району на чолі з начальником відділу освіти Козьменчуком В.Я. та ректором Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Зуб’яком Р.М.

На базі Турківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. відбулося засідання круглого столу на тему: «Організаційно-педагогічні аспекти забезпечення якісної освіти в умовах Державного стандарту початкової загальної освіти та Державного стандарту базової та повної загальної середньої освіти», директор школи Вихристюк С.М. провела презентацію системи роботи школи.

В роботі круглого столу взяли участь ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Зуб’як Р.М., заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Михайлишин Л.І., в.о. начальника відділу освіти Козловська М.В., завідувач методичним центром Микитюк Г.І., начальник відділу освіти Косівської районної державної адміністрації Козьменчук В.Я., завідувач методичним кабінетом Лесевич О.Д., директори шкіл, учителі. Учасники делегації відвідали дошкільний навчальний заклад «Малятко» та басейн в селі Турка.

В рамках Акції щодо вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до організованого початку 2013-2014 н.р. та впровадження нового Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах відвідано Великокам’янську загальноосвітню школу І-ІІІ ст. Директор школи Огородничук Я.Й. ознайомила делегацію з роботою навчального закладу.

Поділитися: