Коломийщину відвідала делегація Аксайського району Ростовської області Російської Федерації

16.07.2013
Коломийщину відвідала делегація Аксайського району Ростовської області Російської Федерації

З 12 по 14 липня 2013 року на Коломийщині перебувала делегація Аксайського району Ростовської області Російської Федерації під керівництвом заступника голови району Галини Павлівни Косивцової.

Делегацію зустрічала керівник апарату Коломийської райдержадміністрації Леся Петрівна Білищак та спільно з делегацією відвідала Нижньовербізьку сільську раду, загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, дитячу школу мистецтв та дитячий садочок у селі Нижній Вербіж; Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Йосафата Кобринського, музей «Писанки», провели екскурсію вулицями міста Коломия і взяли участь в районному святі «ПЕТРУЄМО РАЗОМ», присвяченому Дню молоді і спорту та 660-ій річниці першої писемної згадки про село Воскресинці.

Також, делегація відвідала селище Отинія, де оглянули реабілітаційний дитячий центр для дітей-інвалідів, Будинок культури та взяли участь у святкуванні Дня селища Отинія. В м.Івано-Франківську Аксайська делегація мала можливість переглянути виставу Коломийського обласного академічного драмтеатру ім.І.Озаркевича «Як наші діди парубкували».

На другий день насичена програма продовжувалась: делегація здійснила екскурсії по місті Яремча та гірськолижному курорті Буковелі.

Поділитися: